Leje af telt

Festtelte i høj kvalitet

Alle festtelte er kvalitetsudstyr med hvide sider, vinduer og trægulv. Der er flagvimpler på toppen af teltet og det kan stå på alle underlag. Med en teltbredde på 4,6 meter passer teltene ind i de fleste danske haver.

Fokus på jeres fest

Vi har en stor interesse i at jeres fest bliver en succes og er altid klar med gode råd og tips til festen i haven. Er I usikre på pladsen kommer jeg altid gerne forbi og måler op, og ser på forholdene.

Pris for telt hos SoTent er lette og overskuelige og er altid inkl.:
–    Kørsel
–    Al opsætning/nedtagning
–    Gulv til telt
–    Vinduessider
–    Lys
–    Godt humør og positiv indstilling

Opsætning og nedtagning

Opstilling sker som udgangspunkt i god tid midt på ugen ved aftenstid, så kan I være hjemme ved opsætning og pege for placering af teltet i haven. Vi klarer al indbæring og opsætning af telt og udstyr og kører først når alt er leveret og opsat som aftalt.

Nedtagning 2-3 dage efter festen – med mindre andet aftales.

Gulv og vinduer

Teltet leveres med flot og solidt trægulv i brun træbeskyttelsesfarve og udlægges på det eksisterende terræn med en presenning imellem.  Der opsættes 4-6 vinduessider hvor det ønskes på teltet og indgangen på teltet er valgfri. Afstand mellem benene er 2,3 meter.

Antal og afbestilling

Mængden af diverse udstyr kan frit reguleres og afbestilles helt frem til opsætningsdagen. Gæster har det med at melde til og fra helt op til en fest og derfor kan det være svært at kende det endelige antal i god tid.

Ved aflysning af fest meld da tilbage så snart I ved det. Det eneste I faktureres for er et ‘på gensyn en anden gang’. Fester aflyses som regel af en god grund og det skal der være plads til.

Fastgøring

Teltet fastgøres med barduner og  4-6 store teltpløkke på teltets yderside som bankes ned i underlaget. Pløkke kan erstattes af andre fastgøringsmuligheder som eks. træer eller øjer i beton.

Varme

Gasvarmeovne kan medlejes for 250 kr. pr. stk inkl. gas. Se mere under udstyr og priser.

Afregning

Afregning er efter aftale og er altid efter arbejdets udførelse. Ingen depositum er nødvendig – aflyste fester har som regel en god grund.

Eventuelle skader på teltet (brændemærker eller snit i dugen) vil beløbe sig til 500 kr. pr. skade. Almindelig brugsslid forventes.