Gulv til eget telt i haven

Lej gulv til partytelt

​SoTent tilbyder også billig teltgulv til eget telt - selvafhentet i Sorø eller levering/afhentning på det meste af Sjælland for 500kr samlet. Vi har både trægulv og plastgulv udlejning - begge dele til 25 kr. pr. m2 - gulv til telt udlejes billigt på Sjælland.

Leje af gulv til telt gør jeres fest endnu bedre og sikrer at borde og stole har et stabilt underlag. Gulv til telt sikrer at fugt ikke stiger op fra underlaget og bevarer samtidig varmen inde i teltet. Teltgulv giver jeres telt et flot og professionel finish samtidig med det er utroligt let at lægge og har en lav vægt når det skal bæres om bag i haven.

​Gulv til festtelt - professionelt udstyr

​Når du lejer et gulv til festtelt og partytelt hos SoTent, så får du et teltgulv leje af højeste kvalitet af samme type som bruges af alle professionelle teltudlejere. Er du mere til trægulv kan vi også tilbyde denne mulighed til samme pris på 25 kr. pr. m².

Lej plastgulv billigt​ - hurtigt at lægge

Det er nemt at samle gulvet og kan gøres af 1-2 personer på under én time for langt de fleste partytelte. Teltgulv udlejning klikkes sammen uden brug af værktøj og kan uden problemer håndtere mindre ujævnheder i græsplænen. Du kan let bære 2-3m² ad gangen så det går hurtigt når I først kommer i gang.

​Teltgulv udlejning gør forskellen

Skal du holde fest i et telt i haven, så gør du dig selv og dine gæster en tjeneste ved at leje gulv til telt. Uden gulv til partytelt så bliver opsætning af borde og stole lidt mere besværlig og i tilfælde af regn er din fest i haven sikret mod våde fødder og stole som synker i underlaget.

Når du benytter vores gulv til partytelt udlejning kan du vælge selv af afhente i Sorø. Alternativt tilbydes levering og afhentning fra 500 kr. til jeres indkørsel/carport 2-3 dage før festen.

​Mørkegråt kvalitetsgulv i plast
​25 kr. pr. m2.

Let at transportere og hurtigt at lægge. Er samlet i moduler á 1m2 og instruktion medfølger. 

50 m2 kan lægges på under 1/2 time for 2 mand.

Mørkebrunt kvalitetsgulv i træ
​25 kr. pr. m2.

Lidt tungere at transportere end plast (10 kg. pr. m²), men stadig hurtigt at lægge. 

Pladerne på 1 x 1 m. samles uden brug af værktøj (not og fer)

Kontaktoplysninger​

​Sognefogedvej 10

4180 Sorø
Tlf.: 9156 4481

E-mail: info@sotent.dk
CVR: 28891636

Sotent
Sognefogedvej 10
4180 Sorø
CVR: 28891636