Vi tilbyder leje af gulv til telt i haven

Kunne du tænke dig at leje telt med gulv til din næste fest? Hos SoTent i Sorø tilbyder vi leje af gulv til telt i bl.a. Ringsted og Køge samt på resten af Sjælland. Ved leje af gulv til partytelt gør I jeres fest endnu bedre og sikrer, at borde og stole har et stabilt underlag. Et gulv til teltet sikrer, at fugt ikke stiger op fra underlaget og bevarer samtidig varmen inde i teltet. Teltgulvet giver derudover jeres telt en flot og professionel finish, som sørger for en hyggelig atmosfære til festen.

Afhent eller få leveret leje af gulv til telt

Hos SoTent kan du få leje af gulv til telt til en god og billig pris. Du kan som kunde enten afhente det i Sorø eller få levering og afhentning til jeres indkørsel 2-3 dage før festen på det meste af Sjælland for 500 kr. Vi tilbyder både gulv til telt-udlejning, hvor du kan få trægulv og plastgulv - begge dele til 25 kr. pr. m².

Udlejning af telt med gulv - professionelt udstyr

Når du lejer et gulv til telt hos SoTent, får du et teltgulv af højeste kvalitet og af samme type, som bruges af alle professionelle teltudlejere. Vores teltgulv er utrolig let at lægge, og det vejer ikke meget, når det skal bæres om i haven.

Lej plastgulv billigt - hurtigt at lægge

Det er nemt at samle et plastgulv til et telt, og det kan i de fleste tilfælde gøres af 1-2 personer på under én time. Teltgulvet klikkes sammen uden brug af værktøj og kan uden problemer tåle mindre ujævnheder i græsplænen. Du kan let bære 2-3m² ad gangen, så det går hurtigt, når først I kommer i gang.

Kontakt os for leje af gulv til telt

Skal du holde fest i et telt i haven, så gør dig selv og dine gæster en tjeneste ved at leje gulv til teltet. Med et gulv til partyteltet bliver opsætning af borde og stole lidt nemmere og i tilfælde af regn, er din fest i haven sikret mod våde fødder og stole, som synker i underlaget.

Kontakt os på telefon 91 56 44 81 eller skriv en e-mail til info@sotent.dk, hvis du ønsker leje af gulv til telt eller vil høre mere om vores priser. 

Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

​​

INTERESSER​ET I ET GRATIS TILBUD PÅ leje af telt med gulv?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Mørkegråt kvalitetsgulv i plast
​25 kr. pr. m2.

Let at transportere og hurtigt at lægge. Er samlet i moduler á 1m2 og instruktion medfølger. 

50 m2 kan lægges på under 1/2 time for 2 mand.

Mørkebrunt kvalitetsgulv i træ
​25 kr. pr. m2.

Lidt tungere at transportere end plast (10 kg. pr. m²), men stadig hurtigt at lægge. 

Pladerne på 1 x 1 m. samles uden brug af værktøj (not og fer)

Kontaktoplysninger​

Sognefogedvej 10

4180 Sorø

Tlf.: 9156 4481

E-mail: info@sotent.dk
CVR: 28891636