Leje af telt​

Festtelte udlejning Sjællland

​Alle festtelte er kvalitetsudstyr med hvide sider, vinduer og trægulv. Der er flagvimpler på toppen af teltet og det kan stå på alle underlag. Med en teltbredde på 4,6 meter passer teltene ind i de fleste danske haver.

Leje af telt til jeres fest

​Vi har en stor interesse i at jeres fest bliver en succes og er altid klar med gode råd og tips til festen i haven. Er I usikre på pladsen kommer jeg altid gerne forbi og måler op, og ser på forholdene.

Pris for teltudlejning hos SoTent er lette og overskuelige og er altid inkl.:

  • Kørsel
  • Al opsætning/nedtagning
  • Gulv til telt
  • Vinduessider
  • Lys
  • Godt humør og positiv indstilling

Billig teltudlejning med opsætning og nedtagning

​Opstilling sker som udgangspunkt i god tid midt på ugen. I kan vælge at være hjemme ved opsætning og pege for placering af teltet i haven - alternativ mærkes området op med fire pinde i jorden. Vi klarer al indbæring og opsætning af telt og udstyr og kører først når alt er leveret og opsat som aftalt.​

Nedtagning 2-3 dage efter festen – med mindre andet aftales.

Partytelt med gulv og vinduer

​Teltet leveres med flot og solidt trægulv i brun træbeskyttelsesfarve og udlægges på det eksisterende terræn med en presenning imellem. 

Der opsættes 4-6 vinduessider hvor det ønskes på teltet og indgangen på teltet er valgfri. Afstand mellem benene er 2,3 meter.​

Antal og afbestilling

​Mængden af diverse udstyr kan frit reguleres og afbestilles helt frem til opsætningsdagen. Gæster har det med at melde til og fra helt op til en fest og derfor kan det være svært at kende det endelige antal i god tid.

Ved aflysning af fest meld da tilbage så snart I ved det. Det eneste I faktureres for er et ‘på gensyn en anden gang’. Fester aflyses som regel af en god grund og det skal der være plads til.

Fastgøring

​Teltet fastgøres med barduner og 4-6 store teltpløkke på teltets yderside som bankes ned i underlaget. Pløkke kan erstattes af andre fastgøringsmuligheder som eks. træer eller øjer i beton.

Opvarmning af festtelt

​Gasvarmeovne kan medlejes for 250 kr. pr. stk inkl. gas. Se mere under udstyr og priser her.

Afregning

​Afregning er efter aftale og er altid efter arbejdets udførelse. Ingen depositum er nødvendig – aflyste fester har som regel en god grund.

Eventuelle skader på teltet (brændemærker eller snit i dugen) vil beløbe sig til 500 kr. pr. skade. Almindelig brugsslid forventes.​

Du kan ringe på telefon 91 56 44 81 eller skrive en e-mail til info@sotent.dk, så vender vi tilbage til dig med et godt tilbud.

INTERESSERET I ET GRATIS TILBUD PÅ DIT FESTTELT?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt!​

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger​

Sognefogedvej 10

4180 Sorø

Tlf.: 9156 4481

E-mail: info@sotent.dk
CVR: 28891636